Plnění požadavků na bezpečnost práce – ochrana pro vaše zaměstnance a podpora v podnikání

Struktura standardu ISO 45001 odpovídá struktuře HLS tak, aby se dala bez jakýchkoliv omezení integrovat s dalšími standardy systémů managementu a byla tak zajištěna vysoká úroveň kompatibility s novými verzemi ISO 9001 (management kvality) a ISO 14001 (environmentální management). Společnosti s implementovanými systémy managementu dle těchto norem budou tak mít výhodu, pokud se pro implementaci ISO 45001 rozhodnou.

Smysl a účel normy ISO 45001

Tento standard vychází ze společných prvků, které jsou společné pro všechny ISO standardy systémů managementu, a používá jednoduchý model Plan-Do-Check-Act (PDCA), který poskytuje rámec organizacím plánovat tak, jak potřebují, za účelem minimalizace rizik nebezpečí. Opatření by měla být zaměřena na takové problémy, které mohou vést k dlouhodobým zdravotním obtížím, k pracovním neschopnostem a také k situacím, u nichž může docházet k pracovním úrazům.

ISO 45001 zcela nahradí po uplynutí 3letého přechodného období OHSAS 18001 – původní standard, který se zabýval bezpečností a ochranou zdraví při práci. Organizace nyní certifikované podle OHSAS 18001 mají k dispozici přechodné období na dosažení souladu s novou ISO 45001.

Přínos pro Vaši společnost

  • vyšší motivace Vašich zaměstnanců díky bezpečným a výkon zvyšujícím pracovním podmínkám
  • zvýšená ziskovost dosažená prostřednictvím snižování nákladů při ztrátách
  • větší atraktivita jako zodpovědného zaměstnavatele a obchodního partnera
  • minimalizace rizik vyplývajících z Vaší odpovědnosti prostřednictvím proaktivní identifikace a odstranění zdrojů rizik

Cena

Cena se stanovuje individuálně na základě rozsahu poskytované služby.


Kontaktujte nás

Zaujala Vás tato služba? V případě dotazu či za účelem poptávky se s námi spojte pomocí formuláře níže. Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvanáctset čtyřicet dva:

Kontakt:

Jaroslav Špicar
certifikace.cz@dekra.com
+420 603 148 653

Zaujala Vás tato služba? Kontaktujte nás!
Jaroslav Špicar, certifikace.cz@dekra.com, +420 603 148 653